A stílust tanulni lehet, de megvenni nem

Gentleman Style

Gentleman Style

A nadrágokról általában

2016. január 12. - _bézsé_

Na, hát van képem több, mint egy év után visszamerészkedni a blog szférába, és ott folytatni, ahol abbahagytam. Úgyhogy lássuk is, mit kell tudni a különböző nadrágokról!



1. Farmer

Tény, hogy nem a legelegánsabb pantalló, de kétség kívül a leguniverzálisabb. Egy igazán jó farmert a lehető legtöbb helyzetben felvehetjük, legyen akár szó munkahelyről, randevúról vagy akár esti, hétvégi programról.
Éppen ezért nagyon fontos a megfelelő, minden szempontból tökéletes darab megtalálása. Ez nagy valószínűséggel egy időigényesebb és költségesebb mozzanat lesz, de a tökéletes farmer hosszú évekre jó barátod lesz.
Első körben egy sötét kék példányt javasolnék, aztán jöhet esetleg egy világosabb, fekete és szürke is. És mindenképp mellőzném a fast fashion áruházak kínálatát, mert barátságosabb az áruk, de olcsó húsnak igen gyakran híg is a leve.



2. Chino

chino a kényelmes viselete miatt lett nagy kedvenc a XX. században, és ma már nélkülözhetetlenné vált a kifinomult ízlésű fiatalok ruhásszekrényéből. Egy nagyon könnyed és jól variálható nadrág tulajdonosa leszel a chino képében, ami ugyanolyan univerzális, mint a farmer, csak annál elegánsabb egy hajszálnyival. Kezdetnek egy khaki chinot javaslok beszerezni, és a H&M-ben egész szép a kínálat belőlük.



3. Szövetnadrág


Ez az a darab, amit, ha tehetünk mindenképpen szabassuk magunkra, mert az az igazi. De a fast fashion áruházakban is találunk szemrevaló és minőségi darabokat. Azonban ha nem találunk pont a méretünknek megfelelőt, akkor kötelező szabóhoz vinni. 
Alapnak egy tengerészkék és a szürke különböző árnyalatait javaslom, később aztán jöhetnek a kockás és csíkos változatok is.



Természetesen minden nadrág esetében a legfontosabb, hogy jól illeszkedjen rajtunk, az alkalomhoz illően, a többi ruha darabunkkal harmonizálva viseljük. A későbbiekben mindről lesz szó részletesen is. 

A bejegyzés trackback címe:

https://gentlemanstyle.blog.hu/api/trackback/id/tr298266796

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása